Visszatért a lünetta - Bemutatkozott a Samsung Galaxy Watch 3

A dél-koreai óriás a legújabb okosóráiról is lerántotta a leplet a tegnapi Galaxy Unpacked eseményen.

Weboldal készítés kedvező áron!

A Samsung Galaxy Watch 3 két méretben mutatkozott be - 41 mm és 45 mm. A kisebb modell rozsdamentes acél házzal, misztikus bronz és misztikus ezüst színben lesz kapható, míg a nagyobb variáns  esetében a bronz helyett a fekete szín lett az egyik opció, amit ráadásul titán burkolattal láttak el.

Visszatért a fizikai lünetta, amellyel egyszerűen váltogathatunk a widgetek, alkalmazások és értesítések között. Az Samsung elmondása szerint az első generációs Galaxy Watch-hoz képest a Galaxy Watch 3 14 százalékkal keskenyebb, 8 százalékkal kisebb és 15 százalékkal könnyebb lett és az elődöknél nagyobb kijelzővel futott be. A dél-koreai gyártó új okosórája új egészségügyi és fitnesz funkciókkal is bővült, végre ennél a gyártónál is megjelent a véroxigén-szint mérés (SpO2). Javítottak az alvásfigyelőn is, megújult alvásértékeléssel és tippekkel lát el minket az eszköz. Természetesen jelen van a pulzusmérő is az okosórában és EKG mérésre is képes, utóbbi még engedélyeztetésre vár Európában, így később fogják azt aktiválni egy frissítéssel.

Az alábbi infógrafika elég tüzetesen bemutatja a legújabb Galaxy Watch generációt. (Árak és elérhetőségek a cikk végén!)


A Galaxy Watch 3 órák 2020. augusztus 21-től lesznek elérhetőek hazánkban. Azok, akik 2020. augusztus 5. és augusztus 20. között rendelnek az új okosórából, vezeték nélküli töltőt és sportszíjat kapnak grátiszként. LTE és Bluetooth változatban egyaránt megvásárolható.   A 41- illetve 45 mm-es Bluetooth változat 149.990 és 159.990 forintos, az LTE verziók pedig 169.990 és 179.990 forintos ajánlott fogyasztói áron vásárolhatóak meg. A Galaxy Watch 3 Titánium kiadása várhatóan a negyedik negyedévtől kerül a boltok polcaira.


Forrás: Samsung


Forrás: Samsung